Festa de la tardor 2022

El divendres 21 d’octubre vam celebrar en família la primera Festa de la Tardor de l’AFA, organitzada per la Comissió de Festes. Seguint el programa previst, la tarda va començar amb el concurs de pastissos, per seguir després amb el taller de circ i acabar amb el concert de Rah-mon Roma i el sopar d’entrepà. 

Aquesta trobada es va organitzar amb l’objectiu de donar a conèixer l’AFA a totes les famílies, i animar-vos a contribuir-hi. Totes vosaltres en sou sòcies i podeu participar-hi! De ben segur que ens enriquiran les vostres inquietuds, que podran donar lloc a noves àrees de treball. També us convidem a participar a les comissions ja en marxa (extraescolars, menjador, camins escolars, bricotrama, hort, escola de famílies, institut-escola, festes…), on ens anirà de luxe la vostra ajuda.

Gràcies a totes les famílies per assistir-hi i per col·laborar per fer possible aquest esdeveniment. Una manera ben bonica de donar la benvinguda al nou curs i un espai per compartir en família del qual vam gaudir tant els adults com els infants de l’escola.

Ah! I si us vàreu quedar sense samarretes i no en vau encarregar, encara hi sou a temps: envieu un correu a afa@afalatrama.cat per demanar les que vulgueu!


Publicada

a

per

Etiquetes: