Taller d’art

L’activitat de plàstica consisteix a dotar els infants de les capacitats de mirar, produir i relacionar-se amb allò que anomenem llenguatge visual i plàstic.

La pràctica del dibuix augmenta la imaginació espacial. Quan dibuixem ens movem en tots els sentits d’un espai bidimensional, però el que és més important és que intentem representar en una superfície plana el món que la nostra percepció ens transmet en volum. Cal fer un esforç d’imaginació per explicar només en dues dimensions tot allò que a la realitat en té tres.

Durant tot el curs treballarem el dibuix i la pintura amb l’aprenentatge del traç, el color, el moviment i el collage. Tot això desenvolupant la imaginació, l’observació i la creativitat.

Utilitzarem materials com el llapis (color carbonet i colors), aquarel·les líquides i anilines, ceres i pintura al tremp, tints naturals… Els combinarem i crearem tècniques mixtes.

També és molt important endinsar-se en el coneixement de diferents artistes al llarg de la història com: Paul Klee, Gustav Klim, V. Kandinsky, Mondrian…

A qui va adreçat: a nens i nenes de 1r a 6è.

Horaris: 1r a 6è dimarts de 16:30 a 18:00

Preu: La quota mensual és de 27,50 euros (que es pagarà mitjançant domiciliació bancària)

Monitora: Mar Sànchez